Ulaşım ve Servisler

Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında, ulaşım ve servis hizmetleri Millî Eğitim Bakanlığı Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği doğrultusunda titizlikle yürütülmektedir. Öğrenci servislerimiz deneyimli sürücüler ve yardımcı personeli eşliğinde öğrencilerin emniyetli, konforlu ve güven içinde okula gelmesi ve aynı şekilde evlerine dönmesi konusunda servis hizmetlerini hassasiyetle yapmaktadır.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı tarafından çalışma izinleri verilen servislerimiz, aynı zamanda okul idaresi tarafından oluşturulan denetleme ekibi tarafından her ay denetlenmektedir.