Ailemize Hoşgeldiniz !

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 1995 yılında geleceğin nesillerini çağdaş, laik, Cumhuriyet ilkelerine sahip çıkan, Ulu önder Atatürk’ün yolunda ilerleyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin bekçileri ve aynı zamanda dünya insanı olarak yetiştirmek üzere eğitim dünyasına adım atmış geniş bir ailedir. Kaliteli eğitim ile kaliteli bireyler yetiştirmek için çalışıyor, her gün yeni fikirlerle öğrencilerimizi geliştiriyoruz.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Ailemize katılmak için, çağın gereksinimlerini karşılayacak eğitimi almak için bize ulaşın. Aşağıdaki formu doldurun en kısa zamanda sizinle iletişime geçelim...

Ön Kayıt Formu

Öğrencinin Adı/Soyadı