Öğrencilerimiz Sokak Hayvanlarını Unutmadılar.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha eklediler.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 6. sınıf öğrencileri okul kantininde yapmış oldukları kitap satışından elde ettikleri geliri sokak hayvanlarına mama alınması adına "Sokak Hayvanları Derneğine (HAYED)" bağışladılar. Öğrenciler kış aylarında mama bulmada zorlanan hayvanlara yardımcı olmanın hazzını yaşadılar. Dernek yetkililerince de takdir edilen öğrencileri göstermiş oldukları duyarlı ve örnek davranış için kutluyoruz.