ANASINIFLARI

Daha Fazla Bilgi Alın

Bizden Haberler

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu

CUMHURİYET BAYRAMININ 100. YIL COŞKUSU

“Cumhuriyet yurdumuz için en büyük kazançtır. Cumhuriyet bir erdemdir, aynı zamanda çağdaşlığın göstergesi ve demokrasinin dayanağıdır. Cumhuriyet halk, birliktelik ve kardeşlik demektir. Daima ileri gitmek, adil bir şekilde paylaşmak demektir. Yaşamın kendisine el uzatmaktır, kardeşliğin nefesiyle ve demokrasi ile olgunlaşmaktır. Bağımsızlık savaşının meyvesidir cumhuriyet.”
Erdemdir cumhuriyet, adalettir, özgürlüğün güvencesidir. Bu yüzden bize emanettir ve onu yine biz yaşatacağız diyen Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında Cumhuriyet’imizin 100.yıl dönümü günün anlam ve önemine yakışır bir şekilde coşkuyla kutlandı.
27 Ekim 2023 Cuma günü saat 09.30’da okul bahçesinde yapılan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ bayram kutlama mesajından sonra şiirler okundu. Günün anlam ve önemini anlatan konuşma Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sayın Selçuk ZEYBEK tarafından yapıldı. Ardından anasınıflarının “Cumhuriyet Dansı” ile program devam etti. 6.sınıf öğrencilerinin oluşturduğu “Ya İstiklal Ya Ölüm” oratoryosu ve 7. Sınıf öğrencilerinin oluşturduğu koro ile Cumhuriyet coşkusu yaşandı. Bütün öğretmen ve öğrencilerin bando eşliğinde yaptığı tören geçidinden öğrenci ve öğretmenler “Atatürk Çocukları” şarkısıyla hep birlikte dans ettiler ve marşların söylenmesinden sonra program sona erdi.
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ 100. YILI KUTLU OLSUN…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si