Okulumuz Satranç Takımımızın Başarısı

2-6 Nisan 2024 tarihlerinde Uşak Merkez'de yapılan "2023-2024 OKULLARARASI SATRANÇ UŞAK GRUP YARIŞMASI KÜÇÜKLER KIZLAR" kategorisinde, Muğla Şampiyonu olarak yarışan ve güçlü rakiplerine karşı başarılı sonuçlar alarak takım halinde 4'üncü olmayı başaran okulumuz Satranç Takımı; 3-7 Haziran 2024 tarihlerinde Rize'de yapılacak olan OKULLARARASI KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER SATRANÇ FİNALİ'ne katılma hakkı kazanmıştır.
Satranç takımızı tebrik eder, Türkiye Finalinde başarılar dileriz.
Desteklerinden dolayı da velilerimize teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

Süleyman Bulut'u Okulumuzda Ağırladık

Büyük Atatürk'ten Ķüçük Öyküler, Arkadaşım Nasrettin Hoca, 101 Deyim 101 Öykü, 101 Atasözü 101 Öykü, Tekerlemeler ve daha niceleri... Hep severek okuduk onu, hep beğendik. Şimdi de tanışma vakti. Bu yılki okuma listemizde değerli kitaplarına yer verdiğimiz Süleyman Bulut,  5. ve 6. sınıflarımızla buluştu ve harika bir söyleşi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz okuma ve yazma serüvenine dair çok kıymetli bilgiler edindiler.

 

 

 

 

 

Bir Kitap Bir İnsan 3.Sınıflar

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Bir Kitap Bir İnsan" Projesi kapsamında okulumuz 3. Sınıf öğrencileri, Kaunos Antik Kenti'nde kitap okuma etkinliği gerçekleştirerek keyifli zaman geçirdiler.

 

 

 

Özel Fethiye 3. Sınıf Öğrencileri Dalyan'da

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü tarafından organize edilen "Dalyan Gezisi Etkinliği" çok keyifli geçti.
30 Mart 2024 Cumartesi tarihinde Dalyan'a düzenlenen geziye 4 öğretmen ve 3. Sınıf öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimiz geziye Köyceğiz Gölağzı'ndan başlayıp teknelerle ilk durak olarak çamur banyosu bölgesine ziyaret gerçekleştirip bölgenin jeolojik yapısı hakkında bilgi aldıktan sonra Kral Mezarları ve Kaunos Antik Kenti'ni gezerek eğlenceli zaman geçirdiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Özel Fethiye İlkokulu Deniz Temiz TURMEPA Derneğinde

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Deniz Temiz TURMEPA Derneği işbirliğinde okulumuz 4. Sınıf öğrencilerine "Sürdürülebilir Deniz ve Tatlı Su Ekosistemi" hakkında eğitim verildi.
Eğitim sonunda öğrencilerimiz Deniz Temiz TURMEPA Derneği'nin "Denizden Çıkan Atıklar Sergisini" gezdiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Özel Fethiye İlkokulu Kütüphanede

Özel Fethiye İlkokulu 2.sınıf öğrencilerimiz Kütüphane Haftası nedeniyle sınıf öğretmenleri ve Türkçe Öğretmenimiz ile birlikte Fethiye İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler. Kütüphaneyi gezip, bilgi alan öğrencilerimiz daha sonra öğretmeleri ile birlikte kitap okudular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir Kitap Bir İnsan

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Bir Kitap Bir İnsan" Projesi kapsamında okulumuz 4. Sınıf öğrencileri, Kaunos Antik Kenti'nde kitap okuma etkinliği gerçekleştirerek keyifli zaman geçirdiler.

 

 

 

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Dalyan'da

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü tarafından organize edilen "Dalyan Gezisi Etkinliği" çok keyifli geçti.
24 Mart 2024 Pazar tarihinde Dalyan'a düzenlenen geziye 5 öğretmen ve 4. Sınıf öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimiz geziye Köyceğiz Gölağzı'ndan başlayıp teknelerle ilk durak olarak çamur banyosu bölgesine ziyaret gerçekleştirip bölgenin jeolojik yapısı hakkında bilgi aldıktan sonra Kral Mezarları ve Kaunos Antik Kenti'ni gezerek eğlenceli zaman geçirdiler.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

22 Mart Dünya Su Günü Etkinliğimiz

Suyun giderek önem kazandığı ve susuzluğun tehlike arz ettiği bu dönemde okulumuz 3-C Sınıfı öğrencileri Dünya Su Günü Kutlama Programımızda suyun önemine değindi.
SU HAYATTIR ! Sağlıklı yarınlar için her damlayı koruyalım...
22 Mart Dünya Su Günümüz Kutlu Olsun!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Kutlaması

Özel Fethiye'de 18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Deniz Zaferi programı yapıldı.
18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Deniz Zaferi programı Özel Fethiye Eğitim Kurumları Konferans salonunda gerçekleşen programla yapıldı.
Öğrencilerimizin ve velilerimizin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okulumuz Türkçe öğretmeni Sayın Fatima ARSLAN ve Emine GÜLDEN tarafından sunulan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma Sosyal Bilgiler öğretmeni Sayın Mustafa KULAKSIZ tarafından yapıldı. Şanlı zaferin öyküsünü 5.sınıf öğrencileri "Bir Hürriyet Türküsü" oratoryosu ile 7.sınıflarımız koro ile eşlik ettiler.
Duygulu anların yaşandığı programda bu vatanın kolay kazanılmadığının vurgusu yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öğrencilerimizin Başarıları

8-10 Mart 2024 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen "Gençler 15 Yaş Altı Squash Turnuvasında" okulumuz öğrencilerinden Ege ÖZDAMAR Türkiye 1.si olmuştur.
Öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik eder, devamını dileriz.
Desteklerinden dolayı da velilerimize teşekkür ederiz.

14 Mart 2024 tarihinde Muğla'da düzenlenen "Okullar Arası Artistik Cimnastik Yarışmasında " okulumuz öğrencilerinden Tevfik Çınar GÖKÇEASLAN ve Emre Leo TANRIÖVER takım olarak il 1.si, ferdi olarak ise Emre Leo TANRIÖVER il 1.si, Tevfik Çınar GÖKÇEASLAN il 2.si olmuştur.
Öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik eder, devamını dileriz.
Desteklerinden dolayı da velilerimize teşekkür ederiz.

14 Mart 2024 tarihinde Fethiye'de düzenlenen "Okullar Arası Eskrim İl Birinciliği Yarışmasında", "Küçük Kızlar" kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Merve Maya KÖKTEN il 1.si, "Küçük Erkekler" kategorisinde yine okulumuz öğrencilerinden Bumin Ekrem ÇAKIR il 2.si, Toprak Boran KIVRAK il 5.si olmuştur.
Öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik eder, devamını dileriz.
Desteklerinden dolayı da velilerimize teşekkür ederiz.

Türkiye genelinde yapılan kurumsal deneme sınavımızda okulumuz öğrencilerinden 7/A Sınıfından Ege Alp DOĞAN ve 8/A Sınıfından Poyraz YILMAZ 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olmuşlardır.
Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Desteklerinden dolayı da velilerimize teşekkür ederiz.

 

 

 

 

2023-2024 Ders Yılı 2.Dönem 1.Veli Toplantısı

14-15 Mart 2024 tarihlerinde 2023–2024 Ders Yılı 2. Dönem 1. Veli Toplantımızı anasınıfı, ilkokul ve ortaokul olarak tamamladık.
Toplantımıza katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Özel Fethiye’de İstiklal Marşı'nın Kabulü Heyecanı

Birlik ve beraberliğimizin sembolü, milletimizin hürriyet meşalesi, şehidimin son örtüsü, barışın güvercini, savaşın kartalı, yüksek yerlerde açan çiçeğim…
Rengini vatanı uğruna canını feda eden şehitlerin kanından olan yüce bayrağım, tarihim, şerefim…
Türk Milletinin Kurtuluş Mücadelesi’nin ardından sahip olduğu en büyük değer olan İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 103. Yılı Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında coşkuyla kutlandı. Türk milleti olarak bu kadar zor şartlarda kazanılmış olan İstiklalimizin sembolü şanlı bayrağımız göklerde dalgalanırken seslendirdiğimiz İstiklal Marşımız ve bu marşımızın yazılış süreci bir kez daha hafızalarda canlandı. Öğrencilerimizin şiirler okunduğu programda Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Selçuk ZEYBEK günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaptı. Ardından 8.sınıf öğrencimiz Zehra Ela KADIOĞLU’NUN okuduğu şiir ile program devam etti. “İstiklal Marşı’mızı” güzel okuma yarışmasına katılan öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle birlikte yarışmaya katılan öğrencilerin İstiklal Marşımızı okumasıyla program sona erdi.

 

 

 

 

 

 

UES Yayınevi Semineri

Okulumuz İngilizce öğretmenleri Sinem KUTLU ve Elif KÖLEMEN UES Yayınevi tarafından 7-10 Mart 2024 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen seminere katılmıştır.

Seminer boyunca alanında uzman konuşmacıları dinleme ve farklı materyalleri inceleme fırsatı bulan öğretmenlerimiz;

-Differentiated Teaching Doesn’t Work or Does it? Theoretical Considerations and Practical Solutions for Teaching Mixed Abilities.

-Mixing the Serious with the Fun: Developing Language and Life Skills with Young Teenagers.

-Using Artificial Intelligence to Develop Students’ Reading Skills.

-Succes Strategies in the Primary ELT Classroom: 10 Powerful Ways to Step Up Your Students’ Learning Outcomes with Marbles.

-Beyond Words: Shaping the Future of English Teaching through Stories.

-SDGs Through the Ages.

-Mindful Classroom.

-Lights, Camera… Action to be Taken! Using Video to Teach Sustainable Development Goals to Learners of English.

-Mindfulness in Action.

-Theory, Practice and the Bigger Issues under the Microscope

konularında eğitim almıştır.

UES Yayınevine davetleri için teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

 

2. Sınıflarımızın Kermesi

Okulumuzda, okul aile birliği velileri tarafından düzenlenen kermesler devam ediyor.
2023-2024 ders yılının başında okul aile birliği tarafından her ay farklı sınıflarla birlikte yapılan kermese bu ay 2. Sınıflar ile devam etti.
Okul yönetimi olarak da okul aile birliğine ve diğer velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

 

 

2024-2025 Ders Yılı 1.Sınıf Öğretmenlerinle Tanışma Toplantısı

           Eğitim öğretim hayatında ilköğretim birinci kademede çocuk gelişimi, çocuk psikolojisi, öğretmen tutumu çocuğun okula alışması ve okulunu sevmesinin ne kadar önemli olduğu herkes tarafından bilinen ve gerekli önlemler alınmazsa neler doğurabileceği ortadadır. Bunların bilince olan Özel Fethiye İlköğretim Okulu da 2024-2025 ders yılında 1.sınıf olacak olan öğrenci velilerine 1. Sınıf öğretmenlerini ve branş öğretmenlerini 02.03.2024 Cumartesi günü okul salonunda düzenlediği toplantı ile tanıttı. Tanışma toplantısına anasınıfı velilerinin yanı sıra dışarıdan Özel Fethiye İlköğretim Okulu’nu takip eden veli adayları da katıldı.

            Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ’ın konuşmasıyla başlayan toplantı eğitim, okul ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verildikten sonra 1. sınıf öğretmenleri Sayın Özlem ÇAY ŞAHİN ile Hilal ARACI veliler ile tanıştırıldı. Söz alan öğretmenler kendilerini tanıtarak önümüzdeki ders yılı neler yapacakları ve eğitim anlayışları konusunda bilgiler verdiler. Sınıf öğretmenlerinden sonra branş öğretmenlerinin de tanıtımı yapıldı. Onlarda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Öğretmenlere ve okul idaresine yöneltilen soruların cevaplanmasından sonra toplantı iyi dileklerle son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Okullar Arası 3x3 Basketbol Yıldız Kız Turnuvası Başarımız

Muğla’da düzenlenen "Okullar Arası 3x3 Basketbol Yıldız Kız Turnuvasında" okulumuz öğrencilerinden İpek Bige SAVAŞCI, Asya ÇAYIROĞLU, İpek Selin BUĞDAYCI ve Ezgi DURSUN İl 2.si olmuşlardır.
Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Desteklerinden dolayı da velilerimize teşekkür ederiz.

 

 

Özel Fethiye'de Deprem Tatbikatı ve Yangın Eğitimi

28 Şubat 2024 Çarşamba günü öğretmenler tarafından yapılan "Afet Bilinçlendirme Eğitimi" sonrasında bugün okulumuzda deprem tatbikatı ve yangın eğitimi yapıldı. Yapılan tatbikata tüm öğrenci, öğretmen ve personel katıldı. Sirenlerin çalmasından sonra öğretmenler kontrolü ile okul en kısa sürede tahliye edildi.
Tahliye edilen öğrencilerimize Muğla İtfaiyesi tarafından "Yangın Eğitimi" verildi. İtfaiyeden sonra ise Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Ambulans ekibi tarafından "112" hakkında bilgilendirme yapıldı.
Tatbikatımızda ve eğitimimizde bizlere destek olan MAG Fethiye Ekibine, Fethiye Emniyet Müdürlüğüne, Lokman Hekim Esnaf Hastanesine ve Muğla İtfaiyesine teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

 

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasına" okulumuz öğrencileri de katılım gösterdi.
Katılımlarından dolayı öğrencilerimize ve desteklerinden dolayı da velilerimize teşekkür ederiz.

 

 

Öğrencimizin Atletizm Başarısı

Muğla’da düzenlenen "Okullar Arası Küçük Kız Atletizm Yarışmasında" öğrencimiz Defne Ela KÜÇÜKÇOBAN "60 Metre Kısa Mesafede" il 1.si, "800 Metre Uzun Mesafede" il 4.sü olmuştur.
Öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik eder, desteklerinden dolayı da ailemize teşekkür ederiz.

 

 

Özel Fethiye'de Kermes Günlerimiz Devam Ediyor

Okulumuzda, okul aile birliği velileri tarafından düzenlenen kermesler devam ediyor.
2023-2024 ders yılının başında okul aile birliği tarafından her ay farklı sınıflarla birlikte yapılan kermese bu ay 6. Sınıflar ile devam etti.
Okul yönetimi olarak da okul aile birliğine ve diğer velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

 

 

 

 

Kız Satranç Takımımızın Başarısı

13 - 15 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşen 2023-2024 ÖĞRETİM YILI OKULLARARASI MUĞLA KÜÇÜKLER SATRANÇ YARIŞMASI KÜÇÜKLER Kategorisinde yarışan okulumuz Kız Satranç Takımı (Gülse SUZAN, Ayşe UYSAL, Nehir DEĞİRMENCİ, Elif ÖNGEL, Eylül ÇETKİN); bütün rakiplerini yenerek Şampiyon olmayı başarmıştır.
Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Desteklerinden dolayı da velilerimize teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

 

22. Geleneksel Antalya Eğitim Sempozyumu

Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK) tarafından Antalya’da 22. Geleneksel Eğitim Sempozyumu düzenlendi. "Eğitime Bütünsel Yaklaşım ve Yapay Zeka" konulu sempozyuma okulumuz yönetimi ve öğretmenleri de katıldı.
Farklı üniversitelerden akademisyenlerin ve yazarların yer aldığı sempozyuma katılım oldukça yoğundu.



 

 

 

 

 

 

Öğrencimizin Squash Başarısı

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerinden Ege ÖZDAMAR, Türkiye Squash Şampiyonasında Türkiye 3.sü olup Türkiye Squash Milli Takımına girmeye hak kazanmıştır.

Başarılarından dolayı öğrencimizi tebrik eder, devamını dileriz.

 

 

 

 

Özel Fethiye'de 2023-2024 Ders Yılı 1. Dönem Karne Heyecanı

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri, 2023-2024 Ders Yılı 1. Dönem karnelerini bugün alarak 15 günlük yarıyıl tatiline çıktılar.

Yorucu ama emek dolu bir dönem geçiren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz...

Desteklerinden dolayı da tüm velilerimize de teşekkür ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Özel Fethiye'de Yerli Malı Haftası Kutlamaları

Özel Fethiye Eğitim Kurumları ilkokul öğrencileri Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı coşkulu bir şekilde kutladılar.

12–18 Aralık tarihlerinde “Tutum, Yatırım ve Türk Malları” haftası olarak kutlandığı haftada yerli malı üretiminin tüketilmesini bilinçli olarak artmasını sağlamak, tutumlu olma, yatırım yapma ve yerli malı kullanmanın önemi okulumuzda yapılan etkinliklerle vurgulandı. İlkokul öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde evlerinden getirdikleri yerli yiyecek ve içecekler eşliğinde, şarkılar söyleyerek “Tutum Yatırım Ve Türk Malları Haftası’nı” sınıflarında coşkuyla kutladılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Özel Fethiye'de İlkokul Veli Toplantısı

2023–2024 ders yılı I. Dönem II. Veli Toplantılarımızı anasınıfı, ilkokul kademesinde tamamladık. 09.12.2023 Cumartesi günü ilkokul kademesiyle farklı saatlerde bireysel olarak yapılan veli toplantılarımızda öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimleri, okul kültürüne uyumları ve eğitim öğretim durumlarının detaylı görüşmesi yapıldı.
Yoğun katılımla geçen toplantılarda velilerimiz öğretmenlerimizin bilgilendirmelerini notlar alarak toplantıları takip ettiler. Toplantılarımız başarılı dönem dilekleriyle sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Özel Fethiye'de Ortaokul Veli Toplantısı

2023–2024 ders yılı I. Dönem II. Veli Toplantılarımızı ortaokul kademesinde tamamladık. 16.12.2023 Cumartesi günü ortaokul kademesiyle farklı saatlerde bireysel olarak yapılan veli toplantılarımızda öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimleri, okul kültürüne uyumları ve eğitim öğretim durumlarının detaylı görüşmesi yapıldı.
Yoğun katılımla geçen toplantılarda velilerimiz öğretmenlerimizin bilgilendirmelerini notlar alarak toplantıları takip ettiler. Toplantılarımız başarılı dönem dilekleriyle sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Özel Fethiye’de Kermes Günleri Devam Ediyor

Okulumuzda, okul aile birliği velileri tarafından düzenlenen kermesler devam ediyor.
2023-2024 ders yılının başında okul aile birliği tarafından yapılan toplantı sonucunda okulumuzda farklı zamanlarda kermes yapılması kararlaştırılmıştı. Her ay farklı sınıflarla birlikte yapılan kermesler geçen ay 8. Sınıf ile başlayıp bu ay 4. Sınıflar ile devam etti.
Ev yapımı ürünler öğrencilerimiz tarafından çok beğenildi. Okul aile birliği başkanımız Sayın Leman Deretaşı kermes ile ilgili olarak “Yaptığımız bu çalışmalar öğrencilerimiz tarafından beğeni topladı. Kermes sonucunda elde edilen gelirler ise daha sonra herhangi bir yere yardım için kullanılacaktır.” dedi.
Okul yönetimi olarak da okul aile birliğine ve diğer velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Özel Fethiye'nin Cambrigde ESOL Sınavı Başarıları

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 11 Haziran 2023'te Özel Fethiye Eğitim Kurumların 102 öğrencisi Cambridge ESOL sınavlarına katıldı. Sınav sonuçları Cambridge Üniversitesi'nde UCLES tarafından değerlendirilerek sertifikalar gönderildi. Sonuçlara göre, uluslararası bir niteliğe sahip olan Cambridge Üniversitesi’nin Avrupa Dil Çerçeve Programı (Common European Framework) kapsamında öğrencilerin dil yeterliliklerini ölçen Cambridge ESOL Sınavlarında (Starters, Movers, Flyers,  Ket  ve Pet), Özel Fethiye Koleji öğrencileri yüzde 100 başarı elde etmeyi başardı. ESOL sınavlarında başarılı olan öğrencilere sertifikaları 1 Aralık 2023 tarinde okulda düzenlenen törende verildi. Yabancı diller bölüm başkanı Elvan Göçer, öğrencilerin uluslararası sınavlara katılımlarını her zaman teşvik ettiklerini, 14 yıldır Cambridge sınav merkezi olduklarını, öğrencilerin sınavlarda elde ettikleri başarıdan dolayı gurur duyduklarını ifade etti. “Bu sınavlar bir dilde temel yetenekler olan okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarının her birinde ayrı ayrı ölçüm yaparak güvenilir bir sonuç ortaya koymakta, okulumuz öğrencilerinin ESOL gibi merkezi sınavlarda elde ettiği başarılar okulumuzda verilen yabancı dil eğitimin kalitesini kanıtlamakta ve yüksek başarı istatistiklerimiz okulumuzu bölgemizde ve Türkiye genelinde en başarılı eğitim kurumlarının arasına taşımaktadır." dedi. Okul Müdürü Ayser YILMAZ başarılarından dolayı öğrencileri kutlayarak emekleri için yabancı dil öğretmenlerine ve destekleri için velilere teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si