Özel Fethiye İngiltere Dil Okulu’nda 2024

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğretmen ve öğrencileri “İngiltere Dil Okulu Projesi” kapsamında İngiltere’ye gitti.

Okulumuz öğrencileri İngiltere’ye Yabancı Diller Zümre Başkanımız Elvan GÖÇER rehberliğinde gittiler. Bu gezide öğrencilerin, okulda öğrendikleri İngilizceyi gerçek ortamda kullanabilmeleri, öğretilen dilin kültürünü edinmeleri, dili kullanma yetenekleri ile ilgili özgüven geliştirmeleri ve farklı kültürlerden arkadaş edinmelerini sağlamak amaçlanmıştır. Öğrencilerimiz 15 gün boyunca Londra’da bulunan Brunel Üniversitesi’nde dil çalışmalarına katıldılar. Farklı kültürlerden gelen öğrencilerle birlikte derslere katılarak İngiliz öğretmenlerle dil çalışmalarını yürüttüler. Bu çalışmaların yanında spor ve sanat etkinlikleri de yapan öğrencilerimiz arta kalan zamanda da Londra‘nın görülmeye değer yerlerini gezdiler. Öğrenciler Londra’da Oxford Castle, Trafalgar Square, St. James's Park, Westminster Abbey, Buckingham Palace, London Eye, Natural History, Windsor Castle, Madame Tussuad Bal Mumu Müzesini ve Tower Bridge ziyaret ettiler. Ayrıca Thames Nehri’nde” tekne turu yaptılar.