Cimnastik Başarımız

5 Haziran 2024 tarihinde Muğla'da düzenlenen "Okullar Arası Minik A Kız Artistik Cimnastik Yarışmasında" ferdi olarak yarışan 142 sporcu arasında okulumuz öğrencilerinden Cemre GÖKÇEASLAN 7. ve Nilda Ayla ÖZKAN 42. olmuştur.

6 Haziran 2024 tarihinde Muğla'da düzenlenen "Okullar Arası Minik B Kız Artistik Cimnastik Yarışmasında" okulumuz öğrencilerinden İlay KAVAK, Talya CANLISOY, Eylül KARABULUT, Ezgi ÜNAL takım olarak il 1.si olmuştur.
Ayrıca İlay KAVAK ferdi olarak il 3.sü olmuştur.
Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, çalıştırıcılarımıza ve velilerimize de destekleri için teşekkür ederiz.