WEXT "Yabancı Dil Bilgisi Ölçme ve Değerlendirme Sınavı

17 Ekim 2023 Salı günü sene başı seviye tespiti amacı ile okulumuz 3.,4.,5.,6. ve 7.sınıf öğrencilerimize uygulanan WEXT "Yabancı Dil Bilgisi Ölçme ve Değerlendirme Sınavı'nın" 2. olan ve öğrencilerin bir ders yılı İngilizce ilerlemelerini ölçen WEXT sınavı 21 Mayıs 2024 tarihinde uygulanmıştır. Bu sınav yıl içerisinde öğrencilerin eksiklerini tespit edip yıl sonunda öğrencilerin geldiği noktayı görmek adına değerlendirilip bir "Progress Tes" veya "Final Achievement Test" şeklinde kullanılacaktır.
Öğrencilerimiz Grammar & Vocabulary, Listening, ve Reading bölümlerinde yaş gruplarına uygun ve kazanımlar doğrultusunda çeşitlendirilmiş tarzda sorularla karşılaştılar.