Özel Fethiye’de 1.Sınıf Öğretmenlerinle Tanışma Toplantısı

Eğitim öğretim hayatında ilköğretim birinci kademede çocuk gelişimi, çocuk psikolojisi, öğretmen tutumu çocuğun okula alışması ve okulunu sevmesinin ne kadar önemli olduğu herkes tarafından bilinen ve gerekli önlemler alınmazsa neler doğurabileceği ortadadır. Bunların bilince olan Özel Fethiye İlköğretim Okulu da 2023-2024 ders yılında 1.sınıf olacak olan öğrenci velilerine 1. Sınıf öğretmenlerini ve branş öğretmenlerini 25.03.2023 Cumartesi günü okul salonunda düzenlediği toplantı ile tanıttı. Tanışma toplantısına anasınıfı velilerinin yanı sıra dışarıdan Özel Fethiye İlköğretim Okulu’nu takip eden veli adayları da katıldı.

            Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ’ın konuşmasıyla başlayan toplantı eğitim, okul ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verildikten sonra 1. sınıf öğretmenleri Sayın Ülkü ÖZYURT ile Şeyma GÜLTEKİN veliler ile tanıştırıldı. Söz alan öğretmenler kendilerini tanıtarak önümüzdeki ders yılı neler yapacakları ve eğitim anlayışları konusunda bilgiler verdiler. Sınıf öğretmenlerinden sonra branş öğretmenlerinin de tanıtımı yapıldı. Onlarda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Öğretmenlere ve okul idaresine yöneltilen soruların cevaplanmasından sonra toplantı iyi dileklerle son buldu.

 

 

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si