Haydi Tatile

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri, 17 Haziran 2022 Cuma günü aldıkları karneleri ile tatile başladılar.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri, 06 Eylül 2021 Pazartesi günü başladıkları 2021-2022 eğitim-öğretim yılına, 9 ay süren yoğun bir tempoyla anne ve babalarının da katımıyla 17 Haziran’da karnelerini alarak tatile çıktılar. Çok başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçiren öğrencilerimiz karnelerini alırken heyecanları yüzünden okunuyordu.

Özel Fethiyeli ailesi olarak karne alan tüm öğrenci, öğretmen ve velilere iyi tatiller dileriz.