Özel Fethiye Portfolyo Sunumu

Özel Fethiye Eğitim Kurumları'nda portfolyo sunum günleri öğrenci liderliğinde, İngilizce öğretmenlerinin rehberliğinde,  öğrencilerimizin ebeveynlerine kişisel çabalarını, ilerlemelerini ve akademik başarılarını aktardığı toplantı günleridir. Okulumuz 1. Sınıfları 16-27 Mayıs 2022 tarihlerinde yıl boyunca İngilizce derslerinde öğrendiği bilgileri, öğrenme süreçlerinin ürünlerini büyük bir heyecan ve başarıyla anne ve babalarıyla paylaştılar. Öğretmen ve öğrencilerimizin emeklerine, ailelerimizin katılımlarına teşekkür ediyoruz.