Özel Fethiye Okuma Bayramı Sevinci

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 1. sınıfları 31 Mayıs, 1, 2 Haziran 2022 tarihlerinde  tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla coşkulu bir programlarla okuma bayramlarını gerçekleştirdiler.

Geleceğimizin mimarları, Büyük Önder Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin yılmaz bekçileri minikler, tüm ders yılı boyunca yaptıkları çalışmaların meyvesini, okullu olmanın verdiği heyecanı öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları programla sundular. 1. Sınıf öğretmenlerimiz Hidayet Atlıhan, Erol Erdoğan ve Sadıka Akgün rehberliğinde hazırlanan programda öğrenciler “Dersler Konuşuyor” oratoryosunu sergilediler. Müzik öğretmenleri eşliğinde çaldıkları melodikalardan sonra İngilizce şarkı söylediler. Halk oyunları öğretmenimiz eşliğinde dans ederek program sona erdi. Program boyunca ailelerinden de bolca alkış aldılar. Müzik ve danslarıyla birlikte büyük beğeni topladılar.

Program sonunda Okul Müdürü Ayser YILMAZ, “Öğrencilerimizi gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı kutluyor, öğrencilerimizin başarılarının eğitim öğretim hayatlarının ilk yılında olduğu gibi artarak devam etmesini diliyorum. Misafirlerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.