ÖZEL FETHİYE’DE BAHAR COŞKUSU

Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında yoğun ders maratonu içerisinde bir mola vermek, eğlenmek ve baharı karşılamak amacıyla 10. Geleneksel Bahar Şenliği düzenlendi. Şenlikte tüm öğretmenler, öğrenciler ve veliler bir aradaydı.

Pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan ve geleneksel hale gelen bahar şenliğinin bu yıl onuncusu düzenlendi. Okul bahçesindeki yemeğin ardından tüm öğrencilerin dansıyla şenlik başladı. Daha sonra müzik öğretmenimiz eşliğinde öğretmen ve öğrencilerden oluşturulan orkestra ile mini konser verdiler. Öğrenciler resim öğretmenimiz eşliğinde tişört boyadılar. Daha sonra öğrencilerimiz Beden Eğitimi Öğretmenimiz eşliğinde çuval yarışı, sandalye çekme ve halat çekme yarışmaları yapıldı. Şenlikle ile ilgili olarak da Okul Müdürü Sayın Ayser Yılmaz “Her yıl daha da geliştirdikleri bahar şenliğinin amacının çocukları yoğun eğitim sisteminden biraz olsun uzaklaştırıp birlikte olmanın tadına vararak kısa da olsa bir eğlence molası vermek ve doğanın baharla uyanışına tanıklık etmelerini sağlamaktı. Pandemi nedeniyle 2 yıldır yapamadığımız şenlik ile bol bol enerji depoladık. Katılımları için tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.” Dedi.
Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğretmeni, öğrencisi, velisiyle hep beraber baharın neşesi, sevinci ve heyecanıyla güzel bir güne tanıklık ettiler. Herkes yoruluncaya kadar gönüllerince şarkı söyleyip dans ettiler. Aile sıcaklığının, dostluğun, samimiyetin olduğu ortam tüm katılımcıların yüzlerine gülümseme şeklinde yansımıştı. Hep birlikte daha nice baharlara diyen Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında bu bahar günü herkesi imrendirecek güzellikteydi.