SPORTİF BAŞARILAR

Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları Karate Grup Yarışmasına katılan öğrencilerimiz başarılı sonuçlar elde etti. Yıldız Erkekler kategorisinde yarışan Deniz Aslantaş Grup 1.si, Küçük Kızlar kategorisinde yarışan Duha Naz Karaca Grup 3.sü olmuştur. Öğrencilerimiz elde ettikleri derecelerle okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi 30.04.2022 tarihinde Antalya/Manavgat'ta düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında temsil edeceklerdir. Öğrencilerimizi elde ettikleri derecelerden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca yardım ve katkılarından dolayı da ailelerine ve çalıştırıcılarına teşekkür ediyoruz.