"From Traditional to the Future" SEMİNERİ

  Özel Fethiye Eğitim kurumları olarak gelişen ve değişen eğitim-öğretim programlarını takip edebilmek amacıyla hizmet içi öğretmen eğitimlerine önem veriyor ve öğretmenlerimizi bu anlamda destekliyoruz.

Okulumuz ingilizce öğretmenlerinden Dilara Göçer ve İlayda Oktaş Express yayınevi tarafından 10-13 mart tarihleri arasında düzenlenen "From Traditional to the Future" seminerine katılmışlardır.
İnkaş yayınevi kurucusu sayın Erol Fikri'nin konuşmasıyla başlayan seminerde öğretmenlerimiz;
"Sınıfa bilinmeyeni davet etme"
"Öğrencilerin öğrenim sürecinde farklılık yaratacak araştırma temelli stratejiler"
"Otantik sınıf içi materyallerin kullanımı" ve
"Eğitimdeki bireysel farklılıklar" konularıyla ilgili eğitimlerini tamamlamışlardır.
İki günlük seminer boyunca, alanında uzman konuşmacılarla birlikte farklı materyalleri inceleme fırsatı bulan öğretmenlerimiz değişen ve gelişen dünyada eğitim ve teknolojinin birleştirilerek derslere nasıl entegre edileceği konusunda eğitim alıp, semineri başarı ile tamamlamışlardır.
İnkaş ailesi ve Express yayinevi'ne destekleri için teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si