KARATE’DE İL BİRİNCİLİĞİ

Özel Fethiye Eğitim Kurumları, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. 27.12.2021 Pazartesi günü Muğla’da düzenlenen okullar arası Karate İl Turnuvasına okulumuz öğrencileri de katılmıştır.

Muğla da düzenlenen Karate İl Birinciliği yarışmasında okulumuzu ve ilçemizi il seçmelerinde başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimiz Kız Kata kategorisinde Duha Naz KARACA ile Yıldız Erkekler Kumite kategorisinde Deniz ASLANTAŞ il Birincisi olmuşlardır.

İl birinciliği nedeniyle öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, çalıştırıcılarını ve en büyük destekçileri olan ailelerini tebrik ve teşekkür ediyoruz.