4. Sınıflarımızın Kültürel Değerlerimiz Sergisi

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 4. Sınıf öğrencileri Sosyal Bilgiler Dersinin “Kültür ve Miras” temasında milli kültür öğelerini tanıdılar.

4. sınıf öğrencileri sosyal bilgiler dersinde öğrendikleri milli kültür öğelerini gösteren sergiyi öğretmenleri rehberliğinde okul bahçesinde açtılar. “Kültürel Değerlerimiz” adıyla açılan sergi de yöresel kıyafetler, malzemeler vb. ürünlerin yer aldığı sergiyi tüm okul öğrencileri ve öğretmenleri ilgi ile gezdiler.