LİSE TANITIM GÜNLERİ: İZMİR BORNOVA ANADOLU LİSESİ

Tercih ve Yerleştirme aşamasında öğrencilerimize seçimlerini yaparken doğru ve sağlıklı kararlar vermesine yardımcı olmak amacıyla organize ettiğimiz Tanıtım günlerinde konuk okulumuz İzmir Bornova Anadolu Lisesi oldu.
Rehber Öğretmenimizin moderatörlüğünde,okulun Rehber öğretmeni Abdullah Aydın ve tanıtım ekibi öğrencilerinden Ezgi Teymur,Arda Karademir okul hakkında bizlere detaylı bilgiler verdi. Okulun tarihçesi, fiziki koşulları, sosyal-kültürel-akademik-sportif başarılarından, okulun öğrenci merkezli projelerinden,kulüp çalışmalarından,dernek faaliyetlerinden, yurt yaşantısından ve üniversite dereceleri ile ilgili bilgi aktardıktan sonra, okulumuz mezunlarından ve bu yıl İzmir Bornova Anadolu Lisesi'ni kazanan Defne Bingöl ; hedef belirlerken nelere dikkat ettiğini ve BAL'I niçin tercih ettiğini bizlerle paylaştı. Tüm konuklarımıza, veli ve öğrencilerimize katılımları için teşekkür ediyoruz.
 
 

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si