Özel Fethiye’de 1.Sınıf Öğretmenlerini Tanıtım Toplantısı

Eğitim öğretim hayatında ilköğretim birinci kademede çocuk gelişimi, çocuk psikolojisi, öğretmen tutumu çocuğun okula alışması ve okulunu sevmesinin ne kadar önemli olduğu herkes tarafından bilinen ve gerekli önlemler alınmazsa neler doğurabileceği ortadadır. Bunların bilince olan Özel Fethiye İlköğretim Okulu da 2021-2022 ders yılında 1.sınıf olacak olan öğrenci velilerine 1. Sınıf öğretmenlerini ve derse giren branş öğretmenlerini 20.03.2021 Cumartesi günü Covid-19 tedbirleri kapsamında okul salonunda düzenlediği toplantı ile tanıttı. Tanışma toplantısına anasınıfı velilerinin yanı sıra dışarıdan Özel Fethiye İlköğretim Okulu’nu takip eden veli adayları da katıldı.
Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ’ın konuşmasıyla başlayan toplantı eğitim, okul ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verildikten sonra 1. sınıf öğretmenleri Sayın Hidayet ATLIHAN ile Erol ERDOĞAN veliler ile tanıştırıldı. Söz alan öğretmenler kendilerini tanıtarak önümüzdeki ders yılı neler yapacakları ve eğitim anlayışları konusunda örnekler verdiler. Sınıf öğretmenlerinden sonra branş öğretmenlerinin de tanıtımı yapıldı. Onlarda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Öğretmenlere ve okul idaresine yöneltilen soruların cevaplanmasından sonra toplantı iyi dileklerle son buldu.