Özel Fethiye’de Çanakkale Zaferinin 106. Yılı Coşkusu

Çanakkale Zaferinin 106. Yılı Özel Fethiye Eğitim Kurumları bahçesinde gerçekleştirilen programla coşkulu bir şekilde kutlandı.
Türkçe öğretmenimiz Fatima ARSLAN’IN sunuculuğunu yaptığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programa Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sayın Mustafa KULAKSIZ tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasından sonra 3 ve 4. Sınıf öğrencilerimiz okuduğu şiirler ile devam edildi.
Müzik Öğretmeni Önder YILDIRIM eşliğinde okulumuz öğrencilerinin çaldığı türkülerden sonra 6. Sınıf öğrencimizin oynadığı zeybek ile program sona erdi.