“İstiklal Marşı’mızı” Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni

Türk Milletinin Kurtuluş Mücadelesinin ardından sahip olduğu en büyük değer olan İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce İl geneli “İstiklal Marşı’mızı” güzel okuma yarışması düzenlendi. Yarışmaya Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri de katıldı. Okul seçmelerinde 1. Olan Ortaokul Öğrencimiz Melek Zehra GÜNAL İlçe seçmelerinde 2. Olarak bizleri gururlandırdı. 12 Mart 2021 Cuma günü yapılan ödül töreni ile öğrencimiz ödülünü Garnizon Komutanından aldı.
Öğrencimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.