Martıya Uçmayi Öğreten Kedi

Bir kitapta şöyle yazıyordu: Biz senin sayende göğsümüzü kabartan bir şey öğrendik: Farklı bir varlığı beğenmeyi, sevmeyi ona saygı göstermeyi. Bize benzeyenleri kabullenmek ve sevmek çok kolaydır ama farklı biriyle bu cok zordur sen bunu başarmamıza yardım ettin. ????????
Okulumuz Türkçe Zümre öğretmenleri tarafından her ders yilı başında farklı şubelerde okutulmak üzere seçilen ve belirli tarihlere göre düzenli olarak okutulan kitaplarımızdan " Martıya Uçmayi Öğreten Kedi" bugun 5B subesi ile değerlendirildi.
Çok keyifli gecen bu dersin sonunda öğrencilerimizin size bir mesaji var.
" Annelerimiz, babalarımiz, öğretmnlerimiz lutfen bu kitabı okuyun. Kitabı nasil bitirdiginizi anlamayacaksınız"