Özel Fethiye’de Online Veli Toplantıları

2020–2021 ders yılı 1. Dönem 2. veli toplantılarımızı online olarak tamamladık.

2020–2021 ders yılı 1.Dönem 2.Veli Toplantılarımızı anasınıfı, ilkokul ve ortaokul bazında online olarak yaptık. 4 gün süren veli toplantılarımızda okul açılışından bu güne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilerin paylaşılması, uzaktan eğitim sürecinin değerlendirilmesi, veli işbirliği ve istekler konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Dört gün boyunca yoğun katımla geçen toplantı da velilerimiz öğretmenlerimizin bilgilendirmelerini notlar alarak toplantıları takip ettiler.