“Beslenme Dostu Okul Özel Fethiye”

Özel Fethiye Eğitim Kurumları “Beslenme Dostu Okul Sertifikasını” Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantı ile aldı.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından imzalanan protokol kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün denetimleri sonucunda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarına uygun bulunan okullara verilen “Beslenme Dostu Okul Sertifikası” Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen sertifika töreni ile Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, İlçe Milli Eğitim Özel Büro Sorumlusu İsmail Cazağ ve okul müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Müdürü Ayser Yılmaz ve Müdür Yardımcısı Huriye Ersoy’un katıldığı toplantıda “Beslenme Dostu Okul Sertifikasını” okul müdürümüz İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’dan aldı.