Özel Fethiye’de Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı - Haziran 2020

Özel Fethiye Eğitim Kurumları “Okul Aile Birliği” toplantısı 12.06.2020 Cuma günü okul salonunda gerçekleştirildi.
Okul salonunda gerçekleştirilen toplantı Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ başkanlığında yapıldı. Gerekli hijyen tedbirlerinin alındığı toplantıya tüm sınıfların temsilcileri katıldı. Toplantıda 2019-2020 ders yılı çalışmaları ve Covid-19 nedeniyle ara verilen süre de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı. Okul Aile birliğinin ders yılı içerisinde yaptığı kermesler, yardım kampanyaları ve diğer çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldı. Daha sonra ise 13 Mart 2020 tarihinden itibaren yapılan çalışmalar, alınan tedbirler ve bundan sonra süreçte nasıl bir yol izleneceği velilere aktarıldı. Fikir alışverişinin yapıldığı toplantı sağlık ve mutluluk dilekleriyle sona erdi.