6.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME@DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

6.sınıf öğrenci velilerimizi ile şubeler bazında Ortaokul Müdür Yrd. ,Rehberlik Servisimiz, Sınıf Öğretmenlerimiz ve Branş Öğretmenlerimizin katılımıyla Bilgilendirme ve Değerlendirme toplantılarımız gerçekleştirilmiştir.
Uzaktan eğitim sürecinin değerlendirildiği, branş öğretmenlerinin müfredat, ders işleyiş ve etütler hakkında bilgi verdiği toplantıda , Rehberlik servisimiz öğrencilerimizin ev içi sorumlulukları, öğrenme motivasyonu, kitap okuma, serbest zaman etkinlikleri ve teknolojinin doğru kullanımı ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından, velilerimizin soruları cevaplanmış ve önerileri alınmıştır.
Katlım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si