ÖZEL FETHİYE AİLESİNDE 23 NİSAN COŞKUSU

Çocuklarımızın değerini bilmek onlara gereken önemi vermek ile olur. Bu değeri veren Ulu Önderimiz Atatürk çocuklarımıza 23 Nisan’ı hediye etmiş ve bu günü çocuk bayramı olarak tüm dünya çocuklarına sunmuştur.

Bugünün çocukları olanların yarın büyüyerek ülkeye faydalı bireyler olması, devlet ve millet idaresinde görev alacak olmaları aslında onların hassasiyetle yetiştirilmelerini gerektirmektedir. Bu bilince sahip olan Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla, heyecanla ve bir bayram sevinci ile kutlandı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle bu sene 23 Nisan coşkusu evlerde yaşandı. Meclisin açılışının 100.yılı nedeniyle ayrı bir öneme sahip olan bayram her evde coşkuyla kutlandı. Çocuğu, genci, yaşlısı herkesin ortak olduğu kutlama da öğrencilerimiz evlerinin balkonları süsleyip, videolar çektiler, şarkı seslendirdiler. Öğretmenleri ve arkadaşlarıyla online bayram kutlaması yapan öğrencilerimizin mutlulukları görülmeye değerdi. Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci ve öğretmenleri okul bahçesinde, sınıflarında bayram kutlaması yapamamanın burukluğunu yaşasalar da gönüllerince evlerinde her yeri süsleyip bayraklarla donattılar. Evde yaptıkları çalışmaları öğretmenleriyle paylaşan öğrencilerimiz 23 Nisan’ın 100.yılını doyasıya kutladılar.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.