1.Sınıf Öğretmenlerini Tanıtım Kokteyli

Eğitim öğretim hayatında ilköğretim birinci kademede çocuk gelişimi, çocuk psikolojisi, öğretmen tutumu çocuğun okula alışması ve okulunu sevmesinin ne kadar önemli olduğu herkes tarafından bilinen ve gerekli önlemler alınmazsa neler doğurabileceği ortadadır. Bunların bilince olan Özel Fethiye İlköğretim Okulu da 2020-2021 ders yılında 1.sınıf olacak olan öğrenci velilerine 1. Sınıf öğretmenlerini ve derse giren branş öğretmenlerini 07.03.2020 Cumartesi günü okul salonunda düzenlediği kokteyl ile tanıttı. Tanışma kokteylinde anasınıfı velilerinin yanı sıra dışarıdan Özel Fethiye İlköğretim Okulu’nu takip eden veli adayları da katıldı.

Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ’ın konuşmasıyla başlayan kokteylde, eğitim, okul ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verildikten sonra 1. sınıf öğretmenleri Sayın Zahide ERDOĞAN ile Leyla ONAT veliler ile tanıştırıldı. Söz alan öğretmenler kendilerini tanıtarak önümüzdeki ders yılı neler yapacakları ve eğitim anlayışları konusunda örnekler verdiler. Sınıf öğretmenlerinden sonra branş öğretmenlerinin de tanıtımı yapıldı. Onlarda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Öğretmenlere ve okul idaresine yöneltilen soruların cevaplanmasından sonra kokteyl iyi dileklerle son buldu.