Mandıra Filozofu Özel Fethiye’de

Özel Fethiye Eğitim Kurumları tiyatro ve sinema oyuncusu Müfit Can Saçıntı’yı öğrencileriyle buluşturdu.

Öğrencilerimiz televizyonlardan tanıdığı, yıllardır Türk tiyatrosuna, Türk sinemasına ve dizilere emeği geçen Müfit Can Saçıntı ile harika bir söyleşi yaptı. Mandıra Filozofu, Mandıra Filozofu İstanbul, Yaşamak Güzel Şey, Babamın Ceketi gibi filmlerde, birçok dizide oynayan ve ayrıca yönetmenlikte yapan Sayın Müfit Can Saçıntı; tiyatro, sinema ve diziler hakkında bilgilendirmeler yaparak oyunculuk ilgili soruları cevapladılar. İlginç hikayelerini paylaşan sanatçı öğrencilerin yoğun ilgisi karşısında şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemedi. Samimi bir sohbet havasında geçen söyleşi, öğrencilerle fotoğraf çekimi yapılarak sona erdi.

Öğrencilerimizin bu güzel insanla buluşmasına katkı sağlayan Mesegün Organizasyon yetkililerine de ayrıca teşekkür ederiz.


Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si