Ünlü Meddah Burak TAMDOĞAN Özel Fethiye’de

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Ünlü "Meddah" oyuncusu Burak TAMDOĞAN’ı öğrencileriyle söyleşide buluşturdu.
Öğrencilerimizin televizyonlardan tanıdığı, yıllardır Türk tiyatrosuna, Türk sinemasına ve dizilere emeği geçen Ünlü "Meddah" oyuncusu Burak TAMDOĞAN öğrencilerimizle harika bir söyleşi yaptı. Tiyatronun sevilen yüzü Burak TAMDOĞAN ve Tiyatro KUKA’nın müziklerini yapan Evren GÜLSEVEN tiyatro, sinema ve diziler hakkında bilgilendirmeler yaparak oyunculukla ve hayatlarıyla ilgili soruları cevapladılar. Öğrencilerin yoğun ilgisi karsısında samimi bir sohbet havasında geçen söyleşi, öğrencilerle fotoğraf çekimi yapılarak sona erdi.