SİVİL SAVUNMA VE DEPREM TATBİKATI 2020

28 Şubat Sivil Savunma Günü ile 1-7 Mart Deprem Haftası çerçevesinde Özel Fethiye Eğitim Kurumları Sivil Savunma Kulübü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekibi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Letoon Hastanesi’nin katkılarıyla 2 Mart 2020 Pazartesi günü sivil savunma tatbikatını gerçekleştirildi.
Tatbikatta tüm öğrenci, öğretmen ve personel sirenlerin çalmasından sonra en kısa sürede okulu tahliye etti. Amacına uygun olarak başarılı bir şekilde tamamlanan tatbikatın ardından öğrencilerle konuşan Okul Müdürü Sayın Ayser Yılmaz “Bugün yaptığımız bu tatbikatla sivil savunmanın ne kadar önemli olduğunu alınacak tedbirlerin ve ikaz, alarm işaretlerine uymanın ne denli hayati önem arz ettiğini göstermiş olduk. Sivil savunmayla alakalı ciddi çalışmalar yürütüldüğü için çok mutluyuz sizlere ve öğretmenlerimize hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca uygulamalı eğitimimizde bizlere yardımcı olan tüm birimlere teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.


Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si