Özel Fethiye’de Ortaokul Tanıtım Kokteyli

Eğitim öğretim hayatında ortaokul kademesi akademik çalışmaların başladığı, sınav hazırlıklarının artarak devam ettiği, sosyal faaliyetlerin yoğunlaştığı ve öğrenci gelişiminin de en üst seviye de olduğu ve gerekli çalışmalar yapılmazsa, önlemler alınmazsa nelerle karşılaşılabileceği herkes tarafından bilinen bir durumdur. Bunların bilince olan Özel Fethiye İlköğretim Okulu da 2020-2021 ders yılında 5.sınıf olacak olan öğrenci velilerine okul programını, işleyişini, çalışmalarını ve öğretmenlerini 29.02.2020 Cumartesi günü okul salonunda düzenlediği kokteyl ile tanıttı. Tanışma kokteylinde 4.sınıf öğrenci velilerinin yanı sıra dışarıdan Özel Fethiye İlköğretim Okulu’nu takip eden veli adayları da katıldı.

Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ’ın konuşmasıyla başlayan toplantı da okul müdürü okulun eğitimi ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verildi. Daha sonra branş öğretmenleri tanıtıldı. Branş öğretmenleri de okulda yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundular. Misafirlerin sorularının cevaplanmasında sonra toplantı iyi dileklerle sona erdi.