İngilizce Kitap Coşkusu

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu yabancı diller zümresi, yabancı dil öğretiminde okumaya büyük önem vermektedir. Yabancı dilde okuma yapmanın öğrenciler üzerinde yadsınamayacak kadar büyük bir etkisi olduğu için, öğretmenlerimiz de onlara düzenli bir okuma alışkanlığı kazandırmayı amaç edinmişlerdir. Bu amaç doğrultusunda her bir sınıfın kendi seviyelerine uygun sınıf kitaplığı oluşturularak öğrencilerin çok sayıda kitap okumaları sağlanmıştır.Öğrencilerimiz de İngilizce kitaplarını okumaktan büyük bir keyif aldıkları için, okulumuza Oxford Yayınevi hikaye kitapları getirerek stant açmıştır. Okulumuz öğrencileri bu hikaye kitaplarına büyük bir ilgi göstermiştir. Seviyelerine uygun kendi beğendikleri kitapları öğretmenleri eşliğinde seçerek okumaya başlamışlardır.