Özel Fethiye Öğrencilerinin Eskrim Başarısı 2020

Özel Fethiye Eğitim Kurumları, sportif başarılarına yenilerini eklemenin haklı gururunu yaşıyor.

10-11 Şubat 2020 tarihlerinde Fethiye’de yapılan Eskrim İl Birinciliği yarışmalarında Küçük kızlar kategorisinde Lila BALTALI 1., Nisa ÇAMLICA 5., Yıldız kızlar kategorisinde yarışan Lidya KOÇGAZİ 2. olarak okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandılar.

Kazanılan başarılar sonrasında Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ öğrencileri, öğretmenlerini, çalıştırıcılarını ve en büyük destekçileri olan ailelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.