Seksenler Dizisinin Oyuncuları Özel Fethiye’de

Özel Fethiye Eğitim Kurumları FBKM’de gösterimi gerçekleşen "Hayat Kime Güzel" tiyatrosunun oyuncularını öğrencileriyle söyleşide buluşturdu.

Öğrencilerimizin televizyonlardan tanıdığı, yıllardır Türk tiyatrosuna, Türk sinemasına ve dizilere emeği geçen birbirinden değerli isimler öğrencilerimizle harika bir söyleşi yaptı. Televizyonun sevilen dizisi “Seksenlerde” de oynayan Sayın Faruk SOFUOGLU, Sayın Haci Ali KONUK, Sayın Tuba ERDEM, Sayın Deniz ORAL ve Sayın Burçak KABADAYI; tiyatro, sinema ve diziler hakkında bilgilendirmeler yaparak oyunculukla ve hayatlarıyla ilgili soruları cevapladılar. Öğrencilerin yoğun ilgisi karsısında samimi bir sohbet havasında geçen söyleşi, öğrencilerle fotoğraf çekimi yapılarak sona erdi.

Öğrencilerimizin bu güzel insanlarla buluşmasına katkı sağlayan Mesegün Organizasyon yetkililerine de ayrıca teşekkür ederiz.