GÜVENLİ YAŞAM EĞİTİMİ 1

İlkokul-Ortaokul öğrencilerimize iki haftalık gerçekleştirilecek olan Güvenli Yaşam Eğitimimizin 1.oturumunda 4.sınıf öğrencilerimize Tehlike-Güven-Risk kavramlarını,ilkyardım bilgisinin önemini,doğal ve insan kaynaklı riskler ve bunlardan korunma yöntemleri üzerinde bilgilendirme çalışması yapıldı.Ayrıca okul ortamında oluşabilecek tehlikeleri önleyici ve sonrasında oluşabilecek riskli durumlarda yapılması gerekenler anlatılırken uygulamalı ve örnekleme çalışması gerçekleşmiştir.
Güvenli Yaşam Eğitimi-2. çalışmasında ev ve dış ortamlarda kendimizi güvenli tutma yolları anlatılacaktır.