ÖZEL FETHİYE ÖĞRENCİLERİ MATEMATİK KAMPINDA

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 5 ve 6. Sınıf öğrencileri Tales Matematik Müzesi işbirliği ile 19-23 Ocak tarihleri arasında Antalya Belek IC Hotels Santai Family Resort de bu yıl 3. sü düzenlenen EDUCATİON&ADVENTURE CAMP DA VİNCİ de katıldılar.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak her zaman çalışmalarımızı soyut halden somut hale getirerek öğrencilerimizin dokunmalarını, uygulamalarını, problem çözme ve keşfetme becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bu yıl da katıldığımız EDUCATİON &ADVENTURE CAMP DA VİNCİ programı ile matematiksel düşünme yeteneğinin yanında resimden müziğe, mimariden, mühendisliğe, matematik müzesi ve atölye çalışmalarından, IQ Bilim Merkezi sergisine, bilim atölyelerinden geometri çalışmalarına, çok yönlü spor ve sanat aktivitelerini birlikte yaptılar. Kamp süresince eğitici ve eğlenceli bir zaman geçiren öğrencilerimiz 1. Gün Da Vinci icatlar sergisi, Vedik matematik atölyesi ve bilim müzesinde 2. Gün de ise Matematik atölyesi, speaking work shop, oyun atölyesi, spor ve yüzme etkinlikleri, gastronomi atölyesi, akıl oyunları atölyesi ve farklı yarışmalara katıldılar. Kampta geçen son günün ardından öğrencilerimiz öğretmenlerini ile birlikte katılım sertifikalarını alıp doyasıya eğlenerek programı tamamladılar.

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si