Özel Fethiye Miniklerin Karne Heyecanı

Özel Fethiye Eğitim Kurumları minikleri, ilk karne heyecanını 17 Ocakta aldıkları karneleri ile yaşadılar.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Anasınıfı öğrencileri denizyıldızları ve bal böcekleri okul salonunda hazırladıkları gösteri ile karnelerini aldılar. Denizyıldızları ve bal böcekleri I. Dönem boyunca yaptıklarını ve tüm derslerde öğrendiklerini bir araya getirerek İngilizce şarkılar söyleyip ve müzikler eşliğinde ritim tuttular. Drama çalışmaları sergileyerek büyük beğeni topladılar. Minikler anne babalarından bolca alkışlar alıp onlara unutamayacakları bir gün yaşattılar.

Gösteri sonunda da minik öğrenciler Okul Müdürü Sayın Ayser Yılmaz’dan da karneleri ile birlikte hediyelerini aldılar.