Özel Fethiye’de Matematik Semineri

Özel Fethiye Eğitim Kurumları kültür ve sosyal etkinlikler kapsamında bir yazar ve öğrenci buluşmasına daha imza atmanın gururunu yaşadılar.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları konferans salonunda Matematik zümresi önderliğinde gerçekleştirilen “Yeni Nesil Taktikler" seminerinde yeni nesil sorular alanında Uzman Matematikçi Harun Özdemir ve İSEM Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Ersin Tuncer öğrencilerle buluştu. Seminerde öğrencilere sınava nasıl hazırlanması gerektiği, stres ve kaygıyı bastırma teknikleri, MEB yeni nesil sorulara bakış açısı ve yeni nesil matematik soruları çözme teknikleri hakkında bilgiler verildi. Seminer sürecinde hem eğlenceli hem de eğitici etkinlikler yapıldı. Seminer soru cevaplarla sona erdi.