Özel Fethiye’de Yerli Malı Haftası

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri Tutum Yatırım Ve Türk Malları Haftası’nı coşkulu bir şekilde kutladılar.

12–18 Aralık tarihlerinin okullarda “Tutum, Yatırım ve Türk Malları” haftası olarak kutlandığı haftada yerli malı üretiminin tüketilmesini bilinçli olarak artmasını sağlamak, tutumlu olma, yatırım yapma ve yerli malı kullanmanın önemi okulumuzda yapılan etkinliklerle vurgulandı. Öğrenciler evlerinden getirdikleri yerli yiyecek ve içecekler eşliğinde şiir okuyup, şarkılar söyleyerek “Tutum Yatırım Ve Türk Malları Haftası’nı” sınıflarında coşkuyla kutladılar.

Konu ile ilgili olarak Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ bütün sınıfları tek tek dolaşarak haftanın önemi ile ilgili şu mesajı verdi: “Tutumlu olmak ve yatırım yapma alışkanlığı çocuk yaşta kazanıldığı zaman ileri dönemlerde de aynen devam eder. Örneğin gereksiz yere yanan lambaların kapatılması, boşa akan musluğun kapatılması gibi alışkanlıklar çocuk yaşta edinildiğinde kalıcı olur. Tutumlu olmak aynı zamanda kendi kaynaklarımızı korumak, kendi ülkemizde fabrikalar açmak, ihtiyacımız olan her şeyi yine kendi kaynaklarımızdan karşılayacak konumda olmak demektir. Çocuklarımıza bu bilinci kazandırmak adına her sene Tutum Yatırım Ve Türk Malları Haftası’nı sınıflarımızda kutluyoruz. Ayrıca velilerimize yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederiz.” diyerek ülkemizi kalkındırmanın çok önemli olduğunu belirtti.

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si