Yazar Hanzade SERVİ Özel Fethiye’de

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğretmen öğrencileri kültür ve sosyal etkinlikler kapsamında bir yazar ve öğrenci buluşmasına daha imza atmanın gururunu yaşadılar.
Özel Fethiye Eğitim Kurumları konferans salonunda Türkçe Zümresi önderliğinde gerçekleştirilen “Yazar Okulda" kültür sanat etkinliğinde çocuk kitapları yazarı Hanzade SERVİ öğrencilerle buluştu.
29 Kasım 2019 Cuma günü Özel Fethiye Eğitim Kurumları tarafından misafir edilen Yazar Hanzade SERVİ öğrencilerle kitap okumanın önemi, yazarlık, öykü, masal ve çocuk kitapları hakkında söyleşi gerçekleştirdi. Kitaplarını okudukları yazarla buluşmanın tadını çıkaran öğrencilerimiz, karakterlerden hayallere kadar pek çok kitabın hikayesini ilk ağızdan dinlediler. Söyleşi de Yazar Hanzade SERVİ öğrencilerin sorularını cevaplayarak onların meraklarını giderdi. Söyleşi sonunda yazar öğrencilerin kitaplarını imzalayarak onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.