Anasınıflarımızda Kodlama Eğitimi ve İngilizce Atölye Çalışmamız

Okul öncesinde kodlama etkinlikleri doğru donanım ve eğitmen ile uygulanırsa çocukların ekrandan uzaklaşmasını ya da daha az vakit geçirmesini, problem çözme, takım çalışması, dil gelişimi, yaratıcı düşünme gibi bir çok 21. Yüzyıl becerilerinin arttırılmasını, bu yaş grubunda verilecek kazanımların yaparak eğlenerek kalıcı olarak öğrenilmesini ve bilim, matematik, mühendislik, teknoloji gibi konularda çocukların küçük yaşta bilgi sahibi olmalarını sağlar.

Bee-Bot okul öncesi basit programlanabilir eğitim robotu çocuklara kodlamanın temellerini öğretir.

Bee-Bot ile programlamaya giriş yapan çocuklar, kodlamanın temellerini öğrenmelerinin yanı sıra; Bee-Bot için özel olarak tasarlanmış matlar ile sayılar, renkler, toplama-çıkarma, ülkeler, şehirler gezegenler, harfler, şekiller, saatler gibi kavramları öğrenip,  farklı kazanımlar edinirler.

İngilizce öğretmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirilen atölye derslerimizde çocuklar çift dilde eğitim alarak, Kodlama eğitimi yanında yabancı dil eğitimlerini de destekliyorlar.