Özel Fethiye Öğrencileri Fidanlarını Dikti.

Tarım ve Orman Bakanlığınca ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve özellikle son aylarda çıkan orman yangınları nedeniyle zarar gören alanların yeniden ağaçlandırılması amacıyla yapılan “11 Milyon Ağaç Bugün Fidan Yarın Nefes” projesine Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci ve öğretmenleri de katıldı.

11 Kasım 2019 Pazartesi saat 11.11 de 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen fidan etkinliğine Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci ve öğretmenleri Değirmenbaşı mevkiinde ki dikim alanında fidanların dikimini gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler eğlenceli bir zaman geçirdiler. Doğaya olan saygı ve sevgileri yaptıkları dikim etkinliği ile bir kez daha göstermiş oldular.