Özel Fethiye İlkokulu Antalya’da

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü tarafından organize edilen Antalya gezisi çok renkli geçti.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2 ve 3. Sınıf öğrencileri ile öğretmenlerinin katıldığı Antalya gezisi 27/10/2019 tarihinde düzenlendi. Birlik ve beraberliğin neşeli saatlere dönüştüğü kültür gezisinde öğrencilerimiz bolca moral depoladılar.

Öğrenciler gezinin ilk durağın olan Antalya Akvaryumu gezdi. Akvaryum içerisindeki balık çeşitlerini ve deniz altı canlılarını gördüler ve bilgiler edindiler. Antalya Akvaryum turundan sonra öğrenciler Antalya Devlet Operası ve Balesi binasına geçerek burada oynanan “Bremen Mızıkacıları’nın Hikayesi” oyununu izlediler. Dünyaca ünlü hikayenin oyununu izlerken eğlenceli zaman geçiren öğrencilerin tiyatro salonunda ki mutluluğu görülmeye değerdi.  

Gezi boyunca bolca fotoğraf çeken öğrenciler çok eğlenceli, güzel ve unutulmaz anlar yaşadılar.

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si