Özel Fethiye Likya Yolunda 2019

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci, öğretmen ve velileri ile 19 Ekim 2019 Cumartesi günü Atatürk ve Cumhuriyet temalı doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci, öğretmen ve velileri cumartesi sabah, şehir merkezinde toplanarak araçlarla yürüyüşün yapılacak olduğu parkura ulaştı. Ekip liderliğini Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa Kulaksız’ın yaptığı yürüyüşte, Likya yollarının birinci parkuru olan Kirme-Ölüdeniz patikası yüründü. Atatürk ve Cumhuriyet temasıyla yapılan etkinlikte dünyanın cennet köşesi olan Ölüdeniz manzarası eşliğinde 7 km yapılan yürüyüşte öğrenciler doğa ile iç içe bir gün geçirme fırsatı buldular. Cumhuriyetimizin 96. Yılı nedeniyle Atatürk ve Cumhuriyet temasıyla yapılan yürüyüşte Ölüdeniz’in eşsiz güzelliğine yüksekten bakma şansını yakalayan öğrenci, öğretmen ve veliler bolca fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirmişlerdir.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları açısından birlik beraberlik içerisinde geçen doğa yürüyüşünün memnuniyeti görülmeye değerdi.