Özel Fethiye’de Hayvanları Koruma Günü

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencilerine küçük yaştan itibaren hayvan sevgisi kazandırmak amacıyla “Hayvanları Koruma Günü etkinliğini gerçekleştirdi.

Özel Fethiye öğrencileri 04 Ekim 2019 Cuma günü 3. Sınıf öğrencilerimizin hazırladığı programla kutladılar. Programda öğrenciler hayvanları sevmenin ve korumanın önemini vurguladılar. 3. Sınıfların yaptığı programın dışında öğrenciler okul koridorlarında baktıkları ve besledikleri hayvanlarıyla çekilmiş fotoğraflarından bir pano yaptılar. Ayrıca farkındalık yaratmak adına harçlıklarından arta kalan paralarını da okulda oluşturulan kumbaraya atarak sokak hayvanlarına mama almak için biriktirdiler. Toplanan paralarla alınan mama da okul idaresince ilgili birimlere teslim edildi.