Özel Fethiye’de Veli Toplantıları

2019–2020 ders yılı I. Dönem I. veli toplantılarımızı tamamladık.

2019–2020 ders yılı I.Dönem I.Veli Toplantılarımızı anasınıfı, ilkokul ve ortaokul bazında tamamladık. 3 gün süren veli toplantılarımızda yeni ders yılı ile ilgili çalışmalarımızın ve müfredatlarımızın tanıtılması, sınıf-okul kurallarının hatırlatılması, veli işbirliği ve istekler, okul aile birliğini oluşturacak sınıf veli temsilcilerinin seçimi ve sınıflara özgü konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Üç gün boyunca yoğun katımla geçen toplantı da velilerimiz öğretmenlerimizin bilgilendirmelerini notlar alarak toplantıları takip ettiler.