Anasınıfı ve 1.sınıf Öğrenci Velileriyle Tanışma Toplantısını Gerçekleştirdik.

Özel Fethiye İlkokulu, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Anasınıfı Öğretmenleri Arzu HARIMCI ve H. Deniz ÇAYIRLI ile 1. Sınıf öğretmenleri Seray KORKMAZ ve Ayşe ÖZERDEM uyum haftası öncesinde birbirlerini tanıyıp sıcak ilişkiler kurmak, uyum haftasında yapılacak olan çalışmalarla ve okul ile ilgili bilgi vermek amacıyla velileriyle buluştu.

Çocuğunun okula başlama heyecanını yaşayan tüm velilerimizin katıldığı toplantıda Okul Müdürümüz Ayser YILMAZ tüm velilere hoş geldiniz diyerek, okulumuzu tercih ettikleri için teşekkür etti ve mutlu bir eğitim öğretim yılı diledi. Ardından branş öğretmenlerimiz ve rehber öğretmenimiz velilerimizle buluştu. Kendilerini tanıtarak, işleyeceği derslerle ilgili kısa bilgiler verdiler. Velilerimiz sırayla kendileri ve çocuklarını tanıttı. Sınıf öğretmenlerimiz uyum haftasında yapılacak olan dersler ve etkinliklerle ilgili bilgilendirme yaptılar. Uyum haftası sürecinde velilerimizin nasıl davranmaları gerektiğinden bahsettiler. Öğretmenlerimiz okul, aile ve öğretmen iş birliğinin öneminden bahsederek özellikle anasınıfında ve 1. Sınıfta veli desteğinin öneminin altını çizdi. Güzel bir başlangıç, güzel bir son demektir diyerek, uyum haftasının ilk gününde güzel bir başlangıç için görüşmek üzere toplantıya son verdiler.