Özel Fethiye Öğrencileri LGS Başarıları Kutladı

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 8.sınıf öğrencileri 2018-2019 ders yılında girdikleri Liselere Giriş Sınavı sonuçlarına göre elde ettikleri başarılarını okul salonunda kestikleri pasta ile kutladılar.

Başarılı bir ders yılının ardından Türkiye Birincisi çıkarmanın haklı gururunu yaşayan Özel Fethiye Eğitim Kurumları, okul salonunda düzenlenen törenle öğrenci ve velilerinin katılımıyla başarılarını paylaştılar. Okul Müdürü Ayser Yılmaz konuşmasıyla başlayan program, sınav sorularının tümünü doğru cevaplayan ve 1 yanlış yapan öğrencilere ödüllerin verilmesiyle devam etti. Daha sonra pasta keserek başarılarını kutlayan öğrenciler coşkulu ve güzel anların yaşayarak hoşça vakit geçirdiler.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak büyük bir başarı yakalayarak bizleri mutlu eden öğrencilerimize lise öğrenimlerinde de başarılarının artarak devam etmesini dileriz.