Özel Fethiye’de Yıl Sonu Karne Heyecanı

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri, 14 Haziran 2019 Cuma günü aldıkları karneleri ile tatile başladılar.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri, 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başladıkları 2018-2019 eğitim-öğretim yılına, 9 ay süren yoğun bir tempoyla anne ve babalarının da katımıyla 14 Haziran’da karnelerini alarak tatile çıktılar. Çok başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçiren öğrencilerimiz karnelerini alırken heyecanları yüzünden okunuyordu.

Özel Fethiyeli ailesi olarak karne alan tüm öğrenci, öğretmen ve velilere iyi tatiller dileriz.